Descarcă voucherul și programează-te la specialistul vederii pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și de ofertele incluse în program:

Vezi aici detalii despre pachetele disponibile

Dragi părinţi,

Suntem convinşi că ochii copilului tău sunt speciali. A vedea cu claritate ceea ce se petrece în jurul lui, când este acasă sau cu prietenii şi colegii de şcoală, este esenţial în dezvoltare. De aceea, verificarea acuității vizuale de la cele mai mici vârste este un aspect esențial în educația și sănătatea copilului tău şi singura cale de a preveni problemele de vedere şi a le corecta la timp.

Nu uita, prin corectarea problemelor de vedere, copilul va putea obţine rezultate școlare de două ori mai bune!

Chiar dacă presupunem că vederea noastră sau a copiilor noştri este bună sau că ochii sunt sănătoşi, un examen oftalmologic realizat de un specialist al vederii este singura modalitate de a fi cu adevărat siguri. În acest sens, Essilor oferă un screening oftalmologic gratuit tuturor copiilor şi 6 variante de ochelari la preţuri reduse, fără niciun adaos comercial. Preţurile pentru o pereche de lentile Essilor, o ramă de ochelari şi montaj gratuit pentru şcolari şi părinți încep de la 99 de lei.